Bilder styling

Styling och inredningsuppdrag


HOMESTYLING

Vi hjälper dig att styla din bostad inför försäljning. För att få fram bostadens fulla potential möbleras bostaden om, vi adderar kuddar,

textilier, belysning, tavlor, detaljer och lägger till och byter ut mindre möbler beroende på vad som förhöjer intrycket av din bostad.


INREDNINGSUPPDRAG

Hjälp med att komma vidare i ditt inredningsprojekt, kanske har du kört fast i ett rum eller behöver "få ihop" helheten i inredningen hemma.


ÅRSTIDSSTYLING

Känns hemmet inte rätt inför hösten och vintern? Vi ser över dina inredningsaccessoarer, belysning och färgsättning.

Kanske behöver du få till stämningen inför en högtid? Med ganska små medel höjer vi känslan i ditt hem.

Lite nya blommor, ljusstakar, nya kuddar i soffan kan vara det som saknas för att få till det där lilla extra.

SKÖNA RUM


Vi erbjuder homestyling och inredningshjälp i Norrort. Stort eller smått, kontakta oss om du behöver hjälp med att göra iordning din bostad inför försäljning eller om du har kört fast med inredningen hemma. 


Vi har även en webshop med utvalda produkter för ditt hem. 


KONTAKTA OSS

Sköna Rum i Täby

Kryssarvägen 3 

183 58 Täby

VARFÖR HOMESTYLING?


En styling maximerar försäljningpriset. Genom att lyfta fram potentialen i din bostad och skapa "här vill jag bo-känsla" ökar dina chanser att tjäna mer när du säljer din bostad.


Idag får man ofta 5-25% mer betalt för bostaden när man använder sig av homestyling. Kontakta oss gärna så berättar vi mer och vad vi kan göra för att förbättra dina chanser till en snabb försäljning och ett högre pris.

© Sköna Rum i Täby. All rights reserved.