Homestyling

Homestyling


Vi hjälper dig att styla din bostad inför försäljning. Vi lyfter fram de bästa egenskaperna i bostaden för att göra den så attraktiv som möjligt på marknaden med mål att höja slutpriset. För att få fram bostadens fulla potential möbleras bostaden om, vi adderar kuddar, textilier, belysning, tavlor, detaljer och lägger till och byter ut mindre möbler beroende på vad som förhöjer intrycket av din bostad. Genom homestyling skapas förutsättningar för att presentera bostaden på bästa sätt och skapa en här vill jag bo-känsla. Lilla paketet

Vi stylar om ert hem med era befintliga möbler och inredningsdetaljer. Vi lägger till färska blommor och skapar fina blickfång.

Pris från 5 000 kr inkl moms.


Mellanpaketet

Vi utgår från era befintliga möbler och stylar med inredningsdetaljer och rekvisita från vårt lager såsom kuddar, mattor, tavlor, haddukar, kuddar, överkast, ljusstakar, porslin, lampor, växter mm. Vi skapar en trivsam atmosfär med färska blommor och accessoarer i fina inredningsarrangemang.

Pris från 10 000 kronor inkl moms.


Stora paketet

Vi stylar och uppdaterar inredningen med t ex mattor, belysning, textilier, tavlor och accessoarer och komplettar vid behov med mindre möbler som t ex fåtöljer, bord, stolar, barnrumsinredning m.m. Vi gör hela hemmet inbjudande med fina blickfång, färska blommor och växter. Köket görs inbjudande och fräscht med moderna köksaccessoarer. Sovrummet bäddas med vacker textil och i badrummet skapar vi en spa-känsla med handdukar, väldoftande tvålar och blommor.

Pris från 15 000 kr inkl moms.


Konsultation

Vill du göra jobbet själv och behöver tips om hur du ska göra i ordning din bostad inför fotografering? Boka en stylingkonsultation där vi tillsammans går igenom bostaden rum för rum. Du får råd kring vad du bör tänka på inför fotografering och visning.

Pris från 3 000 kr inkl moms.


Glöm inte: kostnaden för homestyling är avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.Välkommen att kontakta oss för mer information eller om du vill boka styling.

SKÖNA RUM


Vi erbjuder homestyling och inredningshjälp i Norrort. Stort eller smått, kontakta oss om du behöver hjälp med att göra iordning din bostad inför försäljning eller om du har kört fast med inredningen hemma. 


Vi har även en webshop med utvalda produkter för ditt hem. 


KONTAKTA OSS

Sköna Rum i Täby

Kryssarvägen 3 

183 58 Täby

VARFÖR HOMESTYLING?


En styling maximerar försäljningpriset. Genom att lyfta fram potentialen i din bostad och skapa "här vill jag bo-känsla" ökar dina chanser att tjäna mer när du säljer din bostad.


Idag får man ofta 5-25% mer betalt för bostaden när man använder sig av homestyling. Kontakta oss gärna så berättar vi mer och vad vi kan göra för att förbättra dina chanser till en snabb försäljning och ett högre pris.

© Sköna Rum i Täby. All rights reserved.