Homestyling

Homestyling


Vi hjälper dig att styla din bostad inför försäljning. Vi lyfter fram de bästa egenskaperna i bostaden för att göra den så attraktiv som möjligt på marknaden med mål att höja slutpriset. För att få fram bostadens fulla potential möbleras bostaden om, vi adderar kuddar, textilier, belysning, tavlor, detaljer och lägger till och byter ut mindre möbler beroende på vad som förhöjer intrycket av din bostad. Genom homestyling skapas förutsättningar för att presentera bostaden på bästa sätt och skapa här vill jag bo-känsla. Lilla paketet

Vi stylar om ert hem med era befintliga möbler och inredningsdetaljer. Vi lägger till färska blommor och skapar fina blickfång.

Pris från 5 000 kr inkl moms.


Mellanpaketet

Vi utgår från era befintliga möbler och stylar med inredningsdetaljer och rekvisita från vårt lager såsom kuddar, mattor, tavlor, haddukar, kuddar, överkast, ljusstakar, porslin, lampor, växter mm. Vi skapar en trivsam atmosfär med färska blommor och accessoarer i fina inredningsarrangemang.

Pris från 10 000 kronor inkl moms.


Stora paketet

Vi stylar och uppdaterar inredningen med t ex mattor, belysning, textilier, tavlor och accessoarer och komplettar vid behov med mindre möbler som t ex fåtöljer, bord, stolar, barnrumsinredning m.m. Vi gör hela hemmet inbjudande med fina blickfång, färska blommor och växter. Köket görs inbjudande och fräsht med moderna köksaccessoarer. Sovrummet bäddas med vacker textil och i badrummet skapar vi en spa-känsla med handdukar, väldoftande tvålar och blommor.

Pris från 15 000 kr inkl moms.


Konsultation

Vill du göra jobbet själv och behöver tips om hur du ska göra i ordning din bostad inför fotografering? Boka en stylingkonsultation där vi tillsammans går igenom bostaden rum för rum. Du får råd kring vad du bör tänka på inför fotografering och visning.

Pris från 3 000 kr inkl moms.


Glöm inte: kostnaden för homestyling  är avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.Välkommen att kontakta oss för mer information eller om du vill boka styling.

SKÖNA RUM


Din inredningsbutik på Kryssarvägen i Näsbypark, Täby.


Kom in och kika på våra nyheter, köp lite fredagsblommor eller ta en kaffe. Varmt välkommen!

Kryssarvägen 1

183 58 Täby

0760-14 12 11

KONTAKTA OSSTorsdag

15.00 - 18.00

Fredag

11.00 - 18.00

Lördag

11.00 - 15.00

Söndagar 14/4, 28/4

15.00 - 15.00     

ÖPPET I APRIL


Butiken i Täby upphör den 28 april. 

Nu pågår en stor utförsäljning. 

ALLT SKA BORT!

© Sköna Rum i Täby. All rights reserved.