Info & villkor

Info & villkor när du handlar i webbutiken


Köpvillkor

Sköna Rum i Täby välkomnar alla beställningar, stora som små. Du måste dock vara över 18 år när du handlar. Är du yngre krävs målsmans godkännande.



Priser

Priserna som anges är i svenska kronor och inkluderar moms 25%.

Sköna Rum i Täby förbehåller sig rätten att genomföra prisändringar och reserverar sig för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.


Eventuella fraktkostnader visas innan du godkänner beställningen. Beroende på vilket val av betalningssätt du som kund gör, kan en extra avgift tillkomma.



Betalning

Hos Sköna Rum i Täby betalar du enkelt, tryggt och säkert via Stripe eller Paypal.



Byten

Vi byter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut en artikel mot samma artikel, vill vi att du skickar e-post till: webshop@skonarumtaby.se (bifoga bild på den skadade varan och emballaget samt en kort beskrivning av ärendet) och artikeln till: Sköna Rum i Täby, Kryssarvägen 3, 183 58 Täby, Sverige. 



Frakt

Fraktkostnaden är för närvarande 59 kr inom Sverige, vid köp över 1 000 kr levereras dina varor fraktfritt.

Fri frakt över 1 000 kr gäller ej om du ångrar ditt köp, det är då varans värde som krediteras. Vi reserverar oss för eventuellt ändring av fraktkostnaden, men det kommer alltid att framgå vad avgiften är.



Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du angivit vid beställningen, kontrollera därför noga att du anger rätt e-postadress. Om du inte får en bekräftelse kan adressen vara felaktig. Kontakta oss i sådana fall så hjälper vi dig.



Ändra din order

Vill du ändra eller lägga till något på din order så kontakta oss via mail och uppge ditt ordernummer. Det går inte att avbeställa eller göra några ändringar om din order redan har blivit packad och bokad.



Leveranstid

Din order skickas normalt inom 1-6 dagar. Om en vara skulle avvika från den utlovade leveranstiden kontaktar vi dig alltid via e-post eller telefon.


Maila oss gärna om du har frågor angående din leverans.



Leveranssätt

Dina varor skickas med Postnord till ett ombud i din närhet.

Du får en sms-avisering samma dag som ditt paket anländer till ditt ombud.



Paket som ej hämtas ut

Hos Postnords ombud ligger paketet kvar i 14 dagar. Om paket inte hämtats ut debiterar vi för frakt- och hanteringskostnader för outlöst paket med 400 kr för att täcka frakt och expeditionskostnader. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen.



Ångerrätt och öppet köp

Som konsument som handlar hos Sköna Rum i Täby omfattas du av Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen och Distansavtalslagen, vilket bl a innebär att du alltid kan ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit din vara.


Varor skall returneras oskadade och oanvända i originalförpackning. Bifoga även kopia på följesedel alternativt ditt ordernummer. Värdet på varan betalas tillbaka (ej frakten). Kontakta alltid oss innan du returnerar något. Skicka varorna i postpaket och ange var du vill ha beloppet insatt. Skicka inte mot postförskott. Du som kund står själv för returfrakten.


Observera att vid återsändning till oss är du betalningsansvarig om varan skadas eller kommer bort. Spara därför på ditt inlämningskvitto.


Återbetalning sker endast för varor till ordinarie pris - inte för reavaror.



Reklamation

Vi kontrollerar noggrant alla varor innan vi skickar dem men skulle varan ändå vara skadad eller om du har fått fel vara/fel antal så kontakta oss direkt så rättar vi till detta.


Uppge ditt ordernummer, anledning till reklamationen samt bifoga bild, både på varan du önskar reklamera samt på eventuellt skadat emballage.


Observera att du inte ska slänga varken skadat gods eller emballage om du har en reklamation.  Detta pga att fraktbolagen ofta kräver in såväl bilder på emballage och gods vid transportskador.


När du tar emot din vara är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget och innehållet vara skadat så meddelar du detta till ombudet som ska göra en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln. Därefter kontaktar du oss.


Vid retur av en reklamerad vara står Sköna Rum i Täby givetvis för frakten och eventuell ersättningsleverans av en ny vara. Varan ska återsändas väl emballerad och i sin orginalförpackning.


Felaktigheter och skador skall anmälas till Sköna Rum i Täby och i förekommande fall vid synliga transportskador till speditören inom 5 dagar.



Övrigt

På vissa bilder finns flera produkter med, om inget anges säljs alla produkter alltid styckevis.

Ibland kan det vara svårt att återge exakt färg på en bild, detta kan bero på ljus, fototillfälle eller datorns inställningar. Angivna storlekar är ungefärliga. Storlekarna kan skilja sig mellan olika produkter då flertalet av produkterna är tillverkade för hand. Hantverket gör att det är även kan förekomma skiftningar i utseende och form. Ett tips är att mäta den tänkta vara noga så att storleken på varan motsvarar dina förväntningar.


Miljö

Sköna Rum i Täby tänker på miljön och återanvänder därför kartonger och emballage i största möjliga mån. Detta innebär att du som kund inte alltid får nya kartonger samt emballage med din leverans.



Företagssinformation

Sköna Rum i Täby är en enskild firma. Företaget är godkänt för F-skatt och följer svensk lagstiftning.


Adress:

Kryssarvägen 3

183 58 Täby



SKÖNA RUM


Vi erbjuder homestyling och inredningshjälp i Norrort. Stort eller smått, kontakta oss om du behöver hjälp med att göra iordning din bostad inför försäljning eller om du har kört fast med inredningen hemma. 


Vi har även en webshop med utvalda produkter för ditt hem. 


KONTAKTA OSS

Sköna Rum i Täby

Kryssarvägen 3 

183 58 Täby

VARFÖR HOMESTYLING?


En styling maximerar försäljningpriset. Genom att lyfta fram potentialen i din bostad och skapa "här vill jag bo-känsla" ökar dina chanser att tjäna mer när du säljer din bostad.


Idag får man ofta 5-25% mer betalt för bostaden när man använder sig av homestyling. Kontakta oss gärna så berättar vi mer och vad vi kan göra för att förbättra dina chanser till en snabb försäljning och ett högre pris.

© Sköna Rum i Täby. All rights reserved.